Go Back   Shrimp Refuge Forums > Burgermannen > Hardware & Software

Reply
 
Thread Tools
Old 24-02-2015, 09:08   #121   link
Potenza
De Verschrikkelijke
 
Potenza's Avatar
 
Location: Calmpthout
Dat was indertijd zelfs een uitstekend model (modulair, 5 jaar garantie, best stil,...), laten steken die handel.
__________________
Punt.
Potenza is offline   Reply With Quote
Old 24-02-2015, 09:30   #122   link
Bourgi
Bear Claw Lover
 
Bourgi's Avatar
 
Location: Gent
Ik denk eraan om mijn computer een serieuze boost te geven door een voeding van 1200watt te kopen.
Bourgi is offline   Reply With Quote
Old 24-02-2015, 13:37   #123   link
BlackRabbit
Datanuke.be
 
BlackRabbit's Avatar
 
Location: BXL
Ik zou voor 2000W gaan.


(not sure if serious)
BlackRabbit is offline   Reply With Quote
Old 24-02-2015, 13:59   #124   link
Potenza
De Verschrikkelijke
 
Potenza's Avatar
 
Location: Calmpthout
wtf
__________________
Punt.
Potenza is offline   Reply With Quote
Old 24-02-2015, 16:18   #125   link
Bourgi
Bear Claw Lover
 
Bourgi's Avatar
 
Location: Gent
https://www.alternate.nl/LEPA/MaxPla...8?tk=7&lk=9531

141 ampère op de 12v lijn! Genoeg om een heel dorp in Afrika mee te verlichten.
Bourgi is offline   Reply With Quote
Old 24-02-2015, 19:46   #126   link
Potenza
De Verschrikkelijke
 
Potenza's Avatar
 
Location: Calmpthout
Zo zot is dat niet.
__________________
Punt.
Potenza is offline   Reply With Quote
Old 25-02-2015, 15:18   #127   link
Jack The Ripper
Dark Soul
 
Jack The Ripper's Avatar
 
Location: Hyrule
Quote:
Originally Posted by Bourgi View Post
Ik denk eraan om mijn computer een serieuze boost te geven door een voeding van 1200watt te kopen.
Wat ga je daar dan allemaal aanhangen?
__________________
Desktop: AMD 8-core Ryzen 7 2700x 16GB RAM GTX 1080 1TB Samsung 970 Evo Asus ROG PG348Q 3440x1440
Server: HP Microserver Gen8 - Intel Xeon E3-1230V2 - 16GB DDR3 ECC - M1015 - 4x4TB WD Red
PS4, PS3, Wii U, Vita, Switch, New 3DS XL
PSN: GeraltOfRivia86 | Battle Tag: JackRipper#1753 | Wii U: Reaper86
Jack The Ripper is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2015, 10:58   #128   link
Dodgy
Serious Member
 
Dodgy's Avatar
 
Location: Hijfte
Weet niet echt of het een hardware probleem is maar bij het aansluiten van mijn monitor net blijken ineens mijn icoontjes en de tekst eronder er slecht uit te zien. Resolutie is native 2560 x 1440 en voor de verhuis zag dat er allemaal prachtig uit.
monitor heeft wel even aan het moederbord gehangen van een andere pc met maximaal res 1650 x 1080 of zoiets. Hoe kan ik dit terug goed krijgen?
Dodgy is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2015, 11:07   #129   link
Potenza
De Verschrikkelijke
 
Potenza's Avatar
 
Location: Calmpthout
Eventjes controleren of alle settings correct staan is stapje één.

- Resolutie controleren.
- Beeld op 100%.
- ClearType in- of uitschakelen (naar wens, kan soms enorme verschillen geven).
- DPI controleren (100%).

Vervolgens kan een update van je GPU-drivers nooit kwaad.
__________________
Punt.
Potenza is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2015, 11:31   #130   link
Dodgy
Serious Member
 
Dodgy's Avatar
 
Location: Hijfte
Res is 2560 x 1440 (aanbevolen)
Grootte items is 100% (kleiner staat er bij)
Cleartype maakt geen enkel verschil. (Pa's wijze lynx? Wtf)
Dpi waar doe ik dat?

En kan geen update doen wegens geen Internet.
Dodgy is offline   Reply With Quote
Old 27-02-2015, 18:10   #131   link
Dodgy
Serious Member
 
Dodgy's Avatar
 
Location: Hijfte
GeForce update gedaan, er waren nieuwe drivers, maar geen enkele verbetering.
Dodgy is offline   Reply With Quote
Old 27-02-2015, 19:10   #132   link
kar
Public servant
 
kar's Avatar
 
Location: Dendermonde
Quote:
Originally Posted by Bonbon View Post
als het werkt blijft er af zou ik zeggen
blaast de voeding eens uit mbv een compressor
opletten dat ge geen stukskes losblaast van uw moederbord. Zo een luchtspuitbuske is idealer.
kar is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2015, 13:54   #133   link
Dodgy
Serious Member
 
Dodgy's Avatar
 
Location: Hijfte
Krijg het dus niet in orde. Mijn scherm blijft die low res tekst tonen en pictogrammen. Ook tekst ingame, bij Diablo 3 bijvoorbeeld, is op deze manier slecht te lezen. Vroeger bij CRT's kon je zo je scherm eens pingen of hoe je het ook moet noemen, heb het gevoel dat dat hierbij ook gedaan moet worden.
Mijn tweede, veel oudere scherm, heeft er geen enkel probleem mee maar heeft wel een andere resolutie. Indien ik mijn groter scherm z'n resolutie verlaag blijft het beeld nog altijd die mankementen vertonen weliswaar...
Dodgy is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2015, 17:58   #134   link
Sintendo
SINDUMBO
 
Sintendo's Avatar
 
Hoe is dat scherm aangesloten? En kan je een screenshots nemen van het probleem?
Sintendo is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2015, 19:37   #135   link
Dodgy
Serious Member
 
Dodgy's Avatar
 
Location: Hijfte
DVI kabel is de aansluiting. Hierbij een screenshot. Linkse + rechtse monitor.




EDIT: je kan het blijkbaar niet goed genoeg vergroten. Kunnen jullie het hier goed zien?

Probleem monitor by dodgy242, on Flickr
Dodgy is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2015, 20:42   #136   link
Magnum_
.
 
Magnum_'s Avatar
 
Dual link dvi kabel?
Magnum_ is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2015, 20:54   #137   link
Dodgy
Serious Member
 
Dodgy's Avatar
 
Location: Hijfte
Twee keer deze:

Dodgy is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2015, 09:39   #138   link
Bourgi
Bear Claw Lover
 
Bourgi's Avatar
 
Location: Gent
Moeilijk om te oordelen wanneer je JPG compressie hebt op die foto.

Heb je je scherm al eens (1) met een andere kabel en (2) op een laptop aangesloten?

Vroeger had je vaak een 'Auto' functie op schermen om de uitlijning van het beeld te doen. Dat was nodig voor een 1:1 pixel mapping. Zit dit nergens in het menu van je scherm?
Bourgi is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2015, 21:22   #139   link
Dodgy
Serious Member
 
Dodgy's Avatar
 
Location: Hijfte
Ga ik zeker proberen. Ben weg voor m'n werk voor een paar dagen. Al bedankt!
Dodgy is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2015, 19:32   #140   link
DyNaRaX
Senior Member
 
DyNaRaX's Avatar
 
Heb ook een vraagje, ik zou in 2 notebooks Lenovo T60 en HP 2240S een ssd'ke willen steken, 120GB.

Twijfel wat tss de Samsung 850 Evo, de Kingston V300 en de Mushkin Chronos G2.

De Evo is iets duurder maar ik vraag me af of het wel de moeite is om de duurdere en iets snellere Evo te nemen.
Beide laptops hebben geen SATA3 dus de ssd's gaan toch nooit op hun max speed werken.
Laptops worden vooral gebruikt voor surfen en wat office.
__________________
Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary... that’s what gets you.
DyNaRaX is offline   Reply With Quote
Reply

  Shrimp Refuge Forums > Burgermannen > Hardware & Software

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 16:00.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.