Go Back   Shrimp Refuge Forums > Burgermannen > Hardware & Software

Reply
 
Thread Tools
Old 08-11-2016, 12:29   #21   link
eXeTeR
The Tuner
 
eXeTeR's Avatar
 
Location: Liezele
Quote:
Originally Posted by Jaak View Post
wa is wa
not sure if trollin'


TTX50006 In Win 909 bk E−ATX > CASE
Intel Core i7−6850K 3600 > processor
Asus8GB D5X GTX 1080 STRIX AG - 2x - SLI > graka
32GB 2800−16 Vengeance LPX bk K4 COR > geheugen
Asus RAMPAGE V EDITION 10 X99 > mobo
SSD 512GB2200/900 950Pro M.2 SAM > harde schijf
Corsair AX860i 860W ATX23 > voeding
__________________
eXeTeR is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2016, 12:58   #22   link
Lycas
Senior Member
 
Location: 127.0.0.1
Exeter:

- Disable DX12
- Installeer eens MSI afterburner om te kijken ingame hoeveel van de GPU er wordt gebruikt. Ik heb zelf al eens voorgehad dat het maar voor de helft mijn GPU gebruikte.

Ahja Edit: Bios upgrade van je mobo is nooit een slecht idee.

Last edited by Lycas; 08-11-2016 at 13:33.
Lycas is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2016, 13:30   #23   link
quantrias
Senior Member
 
quantrias's Avatar
 
Die razer soundbar? Content van?
Mooie build btw, daar zal je nog veel plezier op beleven.
quantrias is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2016, 13:46   #24   link
Jack The Ripper
Dark Soul
 
Jack The Ripper's Avatar
 
Location: Hyrule
Zelf gebouwd? Ik zou ook wel eens zo'n watercooled setup willen, maar tegenwoordig zijn er ook behoorlijk goede luchtkoelers, je bent eerder beperkt door de chip zelf (wat een loterij is) dan door de hitte. Naast het geld ben ik bang dat ik het zou verkloten als ik zelf zoiets zou bouwen. Het ziet er wel awesome uit natuurlijk.
__________________
Desktop: Intel Core i5-3570K@4,2Ghz 16GB RAM GTX 1080 500GB SSD LG 34UM95-P 3440x1440
HTPC/VR-bak: Intel Core i5-2500K@3,3Ghz 8GB RAM GTX980 256GB SSD 50" Sony Bravia KDL-50W805B
Server: HP Microserver Gen8 - Intel Xeon E3-1230V2 - 16GB DDR3 ECC - M1015 - 4x4TB WD Red
PS3, Wii U, Vita, 3DS XL
PSN: GeraltOfRivia86 | Battle Tag: JackRipper#1753 | Wii U: Reaper86
Jack The Ripper is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2016, 13:46   #25   link
eXeTeR
The Tuner
 
eXeTeR's Avatar
 
Location: Liezele
Quote:
Originally Posted by Lycas View Post
Exeter:

- Disable DX12
- Installeer eens MSI afterburner om te kijken ingame hoeveel van de GPU er wordt gebruikt. Ik heb zelf al eens voorgehad dat het maar voor de helft mijn GPU gebruikte.

Ahja Edit: Bios upgrade van je mobo is nooit een slecht idee.
DX12 staat sowieso al niet op...
Afterburner doe ik vanavond, zal is kijken
__________________
eXeTeR is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2016, 16:17   #26   link
aksm
anale kattenneuker
 
aksm's Avatar
 
Location: Ninove
Quote:
Originally Posted by eXeTeR View Post


vraagje:

mijne FPS is in BF1 slechts 45-50... alles welliswaar op ULTRA en hoogste settings.
Native res 3440*1440 (100Hz)
Valt wel tegen moet ik zeggen

doe ik iets fout?
rip

Zit ge daar met 5k gear en niet eens 60 fps

/brohug
__________________
ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ BLIZZARD GAMES or RIOT ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ

“BUILD ‘EM UP, BREAK ‘EM DOWN.” Tornbjörn since 2016

~ First it giveth - Then it taketh away ~
aksm is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2016, 18:35   #27   link
Jack The Ripper
Dark Soul
 
Jack The Ripper's Avatar
 
Location: Hyrule
Misschien werkt SLI niet goed, dat werkt niet goed in alle games en dan val je natuurlijk terug op de kracht van 1 kaart.
__________________
Desktop: Intel Core i5-3570K@4,2Ghz 16GB RAM GTX 1080 500GB SSD LG 34UM95-P 3440x1440
HTPC/VR-bak: Intel Core i5-2500K@3,3Ghz 8GB RAM GTX980 256GB SSD 50" Sony Bravia KDL-50W805B
Server: HP Microserver Gen8 - Intel Xeon E3-1230V2 - 16GB DDR3 ECC - M1015 - 4x4TB WD Red
PS3, Wii U, Vita, 3DS XL
PSN: GeraltOfRivia86 | Battle Tag: JackRipper#1753 | Wii U: Reaper86
Jack The Ripper is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2016, 18:50   #28   link
Ferrex
wadist
 
Ferrex's Avatar
 
Quote:
Originally Posted by Jack The Ripper View Post
Misschien werkt SLI niet goed, dat werkt niet goed in alle games en dan val je natuurlijk terug op de kracht van 1 kaart.
ik heb maar nen i5 6500 en 1060 en ik draai alles op ultra 60+ fps (wel 1080p)

alé kweet dat zijn resolutie serieus wat hoger is maar zijn systeem zelf ook dus ik peis dat in normale omstandigheden hij zonder SLI ook alles op ultra moet kunnen draaien met die processor en dien GPU
__________________
vegte ofwa
Ferrex is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2016, 18:57   #29   link
Lycas
Senior Member
 
Location: 127.0.0.1
Exeter probeer zeker die BIOS upgrade, ik had met mijn grafische kaart (980Ti) ook problemen. Ik haalde maar de helft van de effectieve snelheden.

Na lang klooien met drivers en OS, heb ik gewoon de bios ge-update en de problemen waren opgelost.
Lycas is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2016, 20:11   #30   link
Jack The Ripper
Dark Soul
 
Jack The Ripper's Avatar
 
Location: Hyrule
Quote:
Originally Posted by Ferrex View Post
ik heb maar nen i5 6500 en 1060 en ik draai alles op ultra 60+ fps (wel 1080p)

alé kweet dat zijn resolutie serieus wat hoger is maar zijn systeem zelf ook dus ik peis dat in normale omstandigheden hij zonder SLI ook alles op ultra moet kunnen draaien met die processor en dien GPU
Battlefield is misschien een heel zwaar spel om op Ultra te draaien (Battlefield is altijd al een zwaar spel geweest, ik verwacht niet anders bij de nieuwe), toch in die resolutie. 3440x1440 bijna 2,5x de pixels van 1080p. Nuja zeker met SLI (als dat goed werkt bij Battlefield), verwacht ik wel dat hij dat zonder problemen kan trekken.
__________________
Desktop: Intel Core i5-3570K@4,2Ghz 16GB RAM GTX 1080 500GB SSD LG 34UM95-P 3440x1440
HTPC/VR-bak: Intel Core i5-2500K@3,3Ghz 8GB RAM GTX980 256GB SSD 50" Sony Bravia KDL-50W805B
Server: HP Microserver Gen8 - Intel Xeon E3-1230V2 - 16GB DDR3 ECC - M1015 - 4x4TB WD Red
PS3, Wii U, Vita, 3DS XL
PSN: GeraltOfRivia86 | Battle Tag: JackRipper#1753 | Wii U: Reaper86
Jack The Ripper is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2016, 20:16   #31   link
Jack The Ripper
Dark Soul
 
Jack The Ripper's Avatar
 
Location: Hyrule
http://www.techspot.com/review/1267-...rks/page3.html

Er klopt toch iets niet, normaal moet 1 kaart Battlefield aan 4K kunnen draaien aan 65FPS avg, probeer eens wat Lycas zegt en verder zien dat je drivers allemaal up to date zijn etc
__________________
Desktop: Intel Core i5-3570K@4,2Ghz 16GB RAM GTX 1080 500GB SSD LG 34UM95-P 3440x1440
HTPC/VR-bak: Intel Core i5-2500K@3,3Ghz 8GB RAM GTX980 256GB SSD 50" Sony Bravia KDL-50W805B
Server: HP Microserver Gen8 - Intel Xeon E3-1230V2 - 16GB DDR3 ECC - M1015 - 4x4TB WD Red
PS3, Wii U, Vita, 3DS XL
PSN: GeraltOfRivia86 | Battle Tag: JackRipper#1753 | Wii U: Reaper86
Jack The Ripper is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2016, 22:10   #32   link
Moer
Senior Member
 
Moer's Avatar
 
Lirik speelt Battlefield 1 ook zonder SLI op zijn 1080's

Last edited by Moer; 09-11-2016 at 10:09.
Moer is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2016, 09:39   #33   link
Lion
N°1 Music Spammer
 
Lion's Avatar
 
Location: Lier
Quote:
Originally Posted by eXeTeR View Post
geen idee hoe kan ik dat zien?
ik smijt kei veel geld tegen een pc, en weet er eigenlijk niks van.

zo? :D
Lion is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2016, 17:06   #34   link
eXeTeR
The Tuner
 
eXeTeR's Avatar
 
Location: Liezele
Quote:
Originally Posted by Jack The Ripper View Post
http://www.techspot.com/review/1267-...rks/page3.html

Er klopt toch iets niet, normaal moet 1 kaart Battlefield aan 4K kunnen draaien aan 65FPS avg, probeer eens wat Lycas zegt en verder zien dat je drivers allemaal up to date zijn etc
het rare is dat ik in die Heaven Benchmark rond de 300FPS zit


Quote:
Originally Posted by Lycas View Post
Exeter probeer zeker die BIOS upgrade, ik had met mijn grafische kaart (980Ti) ook problemen. Ik haalde maar de helft van de effectieve snelheden.

Na lang klooien met drivers en OS, heb ik gewoon de bios ge-update en de problemen waren opgelost.
Ik kijk het na


Quote:
Originally Posted by Jack The Ripper View Post
Zelf gebouwd? Ik zou ook wel eens zo'n watercooled setup willen, maar tegenwoordig zijn er ook behoorlijk goede luchtkoelers, je bent eerder beperkt door de chip zelf (wat een loterij is) dan door de hitte. Naast het geld ben ik bang dat ik het zou verkloten als ik zelf zoiets zou bouwen. Het ziet er wel awesome uit natuurlijk.
Alternate heeft deze gemaakt

Quote:
Originally Posted by quantrias View Post
Die razer soundbar? Content van?
Mooie build btw, daar zal je nog veel plezier op beleven.
Tevreden tot nu toe, ben ook niet echt een moeilijke mens.
__________________
eXeTeR is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2016, 23:09   #35   link
Jack The Ripper
Dark Soul
 
Jack The Ripper's Avatar
 
Location: Hyrule
Dat moederbord alleen al kost 629 euro
__________________
Desktop: Intel Core i5-3570K@4,2Ghz 16GB RAM GTX 1080 500GB SSD LG 34UM95-P 3440x1440
HTPC/VR-bak: Intel Core i5-2500K@3,3Ghz 8GB RAM GTX980 256GB SSD 50" Sony Bravia KDL-50W805B
Server: HP Microserver Gen8 - Intel Xeon E3-1230V2 - 16GB DDR3 ECC - M1015 - 4x4TB WD Red
PS3, Wii U, Vita, 3DS XL
PSN: GeraltOfRivia86 | Battle Tag: JackRipper#1753 | Wii U: Reaper86
Jack The Ripper is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2016, 23:11   #36   link
black
Senior Member
 
Met dat systeem moét ge gewoon een htc vive aanschaffen. Geen zever. Koop hem vandaag of morgen.
black is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2016, 00:42   #37   link
jelliuz
Senior Member
 
jelliuz's Avatar
 
hehehe blackske toch
__________________
De emmer der vernedering is vol.
jelliuz is online now   Reply With Quote
Old 12-11-2016, 06:49   #38   link
eXeTeR
The Tuner
 
eXeTeR's Avatar
 
Location: Liezele
Quote:
Originally Posted by black View Post
Met dat systeem moét ge gewoon een htc vive aanschaffen. Geen zever. Koop hem vandaag of morgen.
dat staat al op de planning hoor
__________________
eXeTeR is offline   Reply With Quote
Old 13-11-2016, 06:19   #39   link
Bonbon
Senior Member
 
Bonbon's Avatar
 
ineens met wireless uitbreiding he
Bonbon is online now   Reply With Quote
Old 14-11-2016, 08:11   #40   link
Lycas
Senior Member
 
Location: 127.0.0.1
Bios upgrade? Heeft het geholpen?
Ik merk de laatste tijd ook meer problemen met BF1
Lycas is offline   Reply With Quote
Reply

  Shrimp Refuge Forums > Burgermannen > Hardware & Software

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 20:14.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.