Go Back   Shrimp Refuge Forums > Burgermannen > Hardware & Software

Reply
 
Thread Tools
Old 28-12-2007, 10:52   #61   link
Niels
Chav
 
Niels's Avatar
 
Location: Kortrijk
PM
Niels is offline   Reply With Quote
Old 28-12-2007, 11:17   #62   link
richba5tard
Senior Member
 
richba5tard's Avatar
 
Quote:
Originally Posted by Tyrael View Post
Paar vraagjes, ik wil dit weekend een "gratis" upgrade doen naar Leopard.

- Wie in de buurt van Ieper heeft een installatie-DVD van Leopard?
- Worden mijn documenten, films, programma's,... allemaal gewist of blijven deze behouden in de nieuwe omgeving?
- Hoe groot zijn zo'n installatiedvd's van leopard? 7.5gb?
Alles wordt heel mooi behouden, en ik zie geen verschil in stabiliteit tussen een clean install (uitgevoerd op macbook pro) en een upgrade (uitgevoerd op mac mini). Zelfs al mijn plugins voor quicktime (divxjes enzo) werkten nog prima.

Ik dacht dat leopard op een dual layer dvd stond, 7.5Gb is waarschijnlijk een goede gok.
richba5tard is offline   Reply With Quote
Old 28-12-2007, 19:39   #63   link
Tyrael
Senior Member
 
Tyrael's Avatar
 
Location: undisclosed
De DVD's die ik van Dinoh gekregen heb, zijn blijkbaar de foute. Die van hem waren de recovery -en installatieDVD's die komen met zijn macbook waar standaard Leopard op staat. Ik bezorg je die ASAP terug, Dinoh

Ik heb maw een upgrade-dvd nodig
Tyrael is offline   Reply With Quote
Old 29-12-2007, 00:11   #64   link
Wolf
Oh no
 
Wolf's Avatar
 
Deze software is trouwens een must install: http://obdev.at/products/littlesnitch/index.html .

Kan je mee instellen welke programma's op internet mogen en welke niet.
__________________
If we must never take any chances, we should have nothing at all, for nothing is certain. —Blaise Pascal
Wolf is offline   Reply With Quote
Old 20-03-2008, 16:23   #65   link
Niels
Chav
 
Niels's Avatar
 
Location: Kortrijk
Vraagje:

Ik sluit mijn macbook aan op de tv om films te bekijken. Is het (via os x of een apart programmaatje) mogelijk om beide resoluties apart in te stellen? Of bv VLC altijd op de tv laten starten? De standaard mogelijkheden zijn precies nogal beperkt...
Niels is offline   Reply With Quote
Old 20-03-2008, 16:24   #66   link
Vulk
Senior Member
 
Google eens naar screen spanning doctor.
Vulk is offline   Reply With Quote
Old 20-03-2008, 16:28   #67   link
Niels
Chav
 
Niels's Avatar
 
Location: Kortrijk
Ondersteunt mijn mac niet.
Niels is offline   Reply With Quote
Old 20-03-2008, 19:19   #68   link
Kolb
Alles is fixbaar
 
Kolb's Avatar
 
Location: Hasselt - BXL
Quote:
Originally Posted by Niels View Post
Vraagje:

Ik sluit mijn macbook aan op de tv om films te bekijken. Is het (via os x of een apart programmaatje) mogelijk om beide resoluties apart in te stellen? Of bv VLC altijd op de tv laten starten? De standaard mogelijkheden zijn precies nogal beperkt...
Even tussendoor, hoeveel heb je voor dat tussenstuk gedokt?
__________________
Bronsgroene guerrilla.
Kolb is offline   Reply With Quote
Old 20-03-2008, 19:23   #69   link
Niels
Chav
 
Niels's Avatar
 
Location: Kortrijk
19 EUR. Ik was lichtjes beschonken, dat moet ik er wel bij vermelden.
Niels is offline   Reply With Quote
Old 31-03-2008, 07:56   #70   link
ecko
since 09 Feb, 2001
 
ecko's Avatar
 
Iemand die een tooltje heeft voor webcam? Gewoon pic nemen en uploaden. Eventueel textje toevoegen ofzo, maar hoeft niet veel te zijn. Heb zo nog niet echt iets gevonden. Tenzij er een intern Leopard tooltje is daarvoor natuurlijk...
__________________
13.5K | ecko mag alles | BG2 zot | p: Magic: the Gathering | r: - | hw: Synology DS414 + 3x3TB WD Red - 2014 rMBP 13" - 2009 iMac 21.5" - iPad G4 - iPhone 7 |
ecko is offline   Reply With Quote
Old 31-03-2008, 08:49   #71   link
damien
Senior Member
 
damien's Avatar
 
Location: Ruisbroek
http://www.evological.com/evocam.html
damien is offline   Reply With Quote
Old 31-03-2008, 10:00   #72   link
ecko
since 09 Feb, 2001
 
ecko's Avatar
 
Gratis liefst?
__________________
13.5K | ecko mag alles | BG2 zot | p: Magic: the Gathering | r: - | hw: Synology DS414 + 3x3TB WD Red - 2014 rMBP 13" - 2009 iMac 21.5" - iPad G4 - iPhone 7 |
ecko is offline   Reply With Quote
Old 31-03-2008, 10:04   #73   link
ecko
since 09 Feb, 2001
 
ecko's Avatar
 
cam2web =) Yay!
__________________
13.5K | ecko mag alles | BG2 zot | p: Magic: the Gathering | r: - | hw: Synology DS414 + 3x3TB WD Red - 2014 rMBP 13" - 2009 iMac 21.5" - iPad G4 - iPhone 7 |
ecko is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2008, 16:30   #74   link
Niels
Chav
 
Niels's Avatar
 
Location: Kortrijk
Brol dat:



Dit maakt Cam2Web ervan. Compleet onbruikbaar dus. 'Quality' staat nochtans op 100%
Niels is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2008, 17:40   #75   link
Kolb
Alles is fixbaar
 
Kolb's Avatar
 
Location: Hasselt - BXL
Macam?
__________________
Bronsgroene guerrilla.
Kolb is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2008, 22:37   #76   link
ecko
since 09 Feb, 2001
 
ecko's Avatar
 
Heb automator applicatie gemaakt. Dat doet alles wat het moet doen.
Als er interesse is, zet ik een how-to en de applicatie online.
__________________
13.5K | ecko mag alles | BG2 zot | p: Magic: the Gathering | r: - | hw: Synology DS414 + 3x3TB WD Red - 2014 rMBP 13" - 2009 iMac 21.5" - iPad G4 - iPhone 7 |
ecko is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2008, 20:11   #77   link
Deff
!= Deffe
 
Ben wel eens benieuwd om dat te zien eigenlijk. Ik krijg om een of andere reden mijn automator niet aan de praat met mijn isight.
Deff is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2008, 21:24   #78   link
Kolb
Alles is fixbaar
 
Kolb's Avatar
 
Location: Hasselt - BXL
Werkt dat ook met andere webcams ecko?
__________________
Bronsgroene guerrilla.
Kolb is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2008, 22:36   #79   link
ecko
since 09 Feb, 2001
 
ecko's Avatar
 
Geen idee in feite.

Hoe het te gebruiken:
1. download en install imagine photo http://www.yvs.eu.com/imaginephoto.html
2. download http://home.scarlet.be/~bc252527/aut...hrimpwhore.zip
3. unzip en open met automator zodat je de FTP settings kan aanpassen
4. maak een directory "cam" aan in je documents folder
5. run "Shrimpwhore.app"
__________________
13.5K | ecko mag alles | BG2 zot | p: Magic: the Gathering | r: - | hw: Synology DS414 + 3x3TB WD Red - 2014 rMBP 13" - 2009 iMac 21.5" - iPad G4 - iPhone 7 |
ecko is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2008, 19:49   #80   link
.fanny
Banned
 
Location: Oud Europa
vroeger had ik massaal veel shizzle op mijn externe hd staan, liedjes vooral die dan zo in itunes waren gecatalogeerd. ik zette die dus ook fijn allemaal op mijn ipod. maarnu is die externe hd naar de zak, heb ik alle liedjes nog wel op m'n ipod, en heb ik alle liedjes ook nog gecatalogeerd staan in itunes, maar de bestanden erachter zijn nergens meer te vinden. zozo, dacht ik, ik sleep ze even van m'n ipod terug naar de mac. helaas.

bestaat hier een mod voor? of een "fix"? kan ik itunes bitchslappen en de zaak heen en weer laten stromen naar hartelust.

of is er in andere woorden geen manier om mijn ps3 mijn macgeformateerde ipod te laten herkennen? of kan ik mss mijn mac voor pc formatteren (wat ook op mac werkt) zodat mijn ps3 de zaak toch herkent? zonder dat ik al mijn schijven verlies uiteraard. het is me wat.
.fanny is offline   Reply With Quote
Reply

  Shrimp Refuge Forums > Burgermannen > Hardware & Software

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 08:08.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.