Go Back   Shrimp Refuge Forums > Burgermannen > Hardware & Software

Reply
 
Thread Tools
Old 29-04-2020, 11:02   #1   link
Ferrex
wadist
 
Ferrex's Avatar
 
al mijn mobo/cpu monitor programma's kaput

yo

gisteren opgemerkt dat mijn command center en mijn ryzen master plots nie meer werken. is geen toeval dat beide programma's ineens nie meer werken

enig idee? al wat gezocht op't internet gisteren maar de oplossingen die ik vind hebben allemaal 't maken met de programma's zelf (1 van de 2), geen algemeen probleem.
__________________
Quote:
Originally Posted by Ferrex View Post
bon voor zover het evenepoel verhaal

y'all motherfuckers are crazy

Last edited by Ferrex; 29-04-2020 at 11:07.
Ferrex is offline   Reply With Quote
Old 29-04-2020, 12:02   #2   link
Guru
Waarom ben ik hier?
 
Guru's Avatar
 
Location: Guruland
BIOS update al gedaan?
Guru is offline   Reply With Quote
Old 29-04-2020, 13:31   #3   link
Ferrex
wadist
 
Ferrex's Avatar
 
gisteren al gechecked, mijn bios en chipset drivers zijn volledig up to date, vorige week is er nog een update geweest voor bios en heb die toen geflashed. toen werkte nog alles en voor duidelijkheid: er is niets kapot ofzo. alles loopt vlot ik kan gewoon geen enkel programma openen dat kan kijken naar mijn temps, cpu freqs etc

ik was derjuist wel aan't denken dat ik gisteren iets nieuw heb geinstalleerd (die gratis shogun 2 op steam) en dien heeft nen hele hoop extra brol geïnstalleerd. daar straks eerst keer naar zien
__________________
Quote:
Originally Posted by Ferrex View Post
bon voor zover het evenepoel verhaal

y'all motherfuckers are crazy
Ferrex is offline   Reply With Quote
Old 29-04-2020, 16:28   #4   link
Ferrex
wadist
 
Ferrex's Avatar
 
mja, 't lag daar aan

dien shogun 2 geeft c++ redistributables mee van 2005/2008 en om één of andere reden conflicteert dat met ryzen master en msi command center. heb het getest door af te smijten, werkte terug en dan terug te installeren en monitor programma's gaven weer nen failure to load error

wa een vreemde interactie teh fuck
__________________
Quote:
Originally Posted by Ferrex View Post
bon voor zover het evenepoel verhaal

y'all motherfuckers are crazy
Ferrex is offline   Reply With Quote
Old 29-04-2020, 23:19   #5   link
Guru
Waarom ben ik hier?
 
Guru's Avatar
 
Location: Guruland
In Windows 10 moet je ergens via features die zaken op legacy zetten en dat hij dan de nieuwste gebruikt.

Maar inderdaad.
Guru is offline   Reply With Quote
Old 30-04-2020, 15:28   #6   link
Dodgy
Serious Member
 
Dodgy's Avatar
 
Location: Hijfte
Beetje een thread hijack maar ik denk dat mijn bios nog nooit geupdate is. Of gebeuren zo'n zaken automatisch??
Dodgy is offline   Reply With Quote
Old 30-04-2020, 16:41   #7   link
Flyby
Senior Member
 
Flyby's Avatar
 
Send a message via ICQ to Flyby Send a message via MSN to Flyby
Nee, aangezien het soms faliekant kan aflopen. Via mobo utillity kan je dat wel laten checken
__________________
Amigos para siempre
Flyby is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2020, 14:35   #8   link
Ferrex
wadist
 
Ferrex's Avatar
 
blijkbaar was het ni de redist maar wel de anticheat van valorant dat voor de problemen zorgde. juist opnieuw geinstalled en kreeg exact dezelfde problemen (en had toevallig juist voor shogun 2 valorant er ook terug afgesmeten)

plus dit bepaald probleem staat ook op reddit

welp
__________________
Quote:
Originally Posted by Ferrex View Post
bon voor zover het evenepoel verhaal

y'all motherfuckers are crazy
Ferrex is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2020, 14:43   #9   link
Guru
Waarom ben ik hier?
 
Guru's Avatar
 
Location: Guruland
Valorant heeft zo een heel leuke anti-cheat, dat is letterlijk een service die zich installeert. Je geeft die full admin rechten zoals een Windows service.

Maar het is ok, Epic belooft dat ze er nooit iets mee zullen doen.
Guru is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2020, 14:44   #10   link
Ferrex
wadist
 
Ferrex's Avatar
 
Quote:
Originally Posted by Guru View Post
Valorant heeft zo een heel leuke anti-cheat, dat is letterlijk een service die zich installeert. Je geeft die full admin rechten zoals een Windows service.

Maar het is ok, Epic belooft dat ze er nooit iets mee zullen doen.
epic?
__________________
Quote:
Originally Posted by Ferrex View Post
bon voor zover het evenepoel verhaal

y'all motherfuckers are crazy
Ferrex is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2020, 16:07   #11   link
jelliuz
Senior Member
 
jelliuz's Avatar
 
Riot bedoeltem. (Tencent, hail china)
__________________
De emmer der vernedering is vol.
jelliuz is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2020, 16:42   #12   link
Guru
Waarom ben ik hier?
 
Guru's Avatar
 
Location: Guruland
Riot inderdaad
Guru is offline   Reply With Quote
Reply

  Shrimp Refuge Forums > Burgermannen > Hardware & Software

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 22:45.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.