Go Back   Shrimp Refuge Forums > Spelletjes > Forum Games

Reply
 
Thread Tools
Old 08-10-2012, 08:48   #741   link
Guns
Man of Science
 
Guns's Avatar
 
Quote:
Originally Posted by White hawk View Post
Ik denk eigelijk dat iedereen dacht dat ge hem zelf moest aanvallen, dus hij zal hier wel geen rekening mee hebben gehouden.
Ik was er alleszins van overtuigd dat het werkte zoals het er stond, m.a.w. "een gevecht winnen" was voldoende om de goodies te kijgen.
Guns is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 08:49   #742   link
White hawk
Senior Member
 
White hawk's Avatar
 
Location: Antwerp
Quote:
Originally Posted by Fidoh View Post
Normaal gezien zou je hier je action card moeten announcen en dan zouden we moeten wachten tot iedereen zei "Ik saboteer het niet".

Omdat nu iedereen 0 action cards heeft, gaan we dat niet doen, uiteraard. In't vervolg wel!

Kalutica verliest de vote en wordt Enemy of the Throne. De eerste die Winnu aanvalt, krijgt 2 TG, 1 CC en 1 action card.

't Is aan de volgende.




Mja, dat was de reden.
Zie hier!
White hawk is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 08:51   #743   link
wjw
Alive and human
 
wjw's Avatar
 
Quote:
Originally Posted by Fidoh View Post
Wjw krijgt dus 2TG, 1CC en 1AC.
Yow, merci Winnu. Die CC mag naar mijn CP verhuizen.
__________________
5 Januari 2007: Shrimp Refuge Birth Day
Arena51
wjw is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 08:52   #744   link
Guns
Man of Science
 
Guns's Avatar
 
Mjah, whatever, t is nu wat het is, hoera voor wjw.

Xxcha past

Het is aan Hacan
Guns is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 08:58   #745   link
Fidoh
Bordspelnerd
 
Fidoh's Avatar
 
Location: Heverlee

Last edited by Fidoh; 08-10-2012 at 09:03.
Fidoh is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 09:03   #746   link
White hawk
Senior Member
 
White hawk's Avatar
 
Location: Antwerp
Hacan Past.

Dan is het aan de volgende: Fjuri - L1z1x (5) trade

Last edited by White hawk; 08-10-2012 at 09:20.
White hawk is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 09:06   #747   link
Fjuri
Senior Member
 
Fjuri's Avatar
 
Location: Bertem
L1z1x past ook

dan is het aan Yin - Wjw
Fjuri is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 09:56   #748   link
Fjuri
Senior Member
 
Fjuri's Avatar
 
Location: Bertem
Quote:
Originally Posted by Fjuri View Post
[b]L1z1x activeert Arnor/Lor
Land 2 GF's op Arnor
klein foutje ontdekt, mijn 2 GF's moeten op Arnor staan, niet verspreid
Fjuri is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 09:58   #749   link
Fidoh
Bordspelnerd
 
Fidoh's Avatar
 
Location: Heverlee
Mes excuses

Fidoh is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 10:01   #750   link
Fjuri
Senior Member
 
Fjuri's Avatar
 
Location: Bertem
Niet erg, de kant dat het relevant werd is zeer klein. Maar liever gecorrigeerd dan na een activatie van iemand, of een local unrest te moeten zeggen, "het is eigenlijk zo."
Fjuri is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 11:15   #751   link
wjw
Alive and human
 
wjw's Avatar
 
Yin activeert Darien.

- Yin beweegt 1 carrier en 1 fighter vanuit Qu'ann naar Darien.
- Yin activeert space dock op Darien (build limit 4):

Ik bouw 3 PSD's en 1 Destroyer (total: 4, cost: 7).
Ik exhaust: Qu'ann (2r), Tequ'ran (2r) en Torkan (3r - racial switch)

TG 3 / AC 2 / PC 1
SA 1 / FS 4 / CP 2


Next up Winnu / Kalutica
__________________
5 Januari 2007: Shrimp Refuge Birth Day
Arena51
wjw is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 11:16   #752   link
Fjuri
Senior Member
 
Fjuri's Avatar
 
Location: Bertem
je kan maximaal 2 PDS'n per planeet hebben
Fjuri is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 11:28   #753   link
wjw
Alive and human
 
wjw's Avatar
 
Ik dacht dat ik ze er wel mag 'stockeren'. Ik ga er niet vanuit dat ik die in een battle kan gebruiken. Als dat niet mag, dan steekt die ene in mijn carrier.
__________________
5 Januari 2007: Shrimp Refuge Birth Day
Arena51
wjw is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 11:46   #754   link
Kittens
Blofficoso
 
Kittens's Avatar
 
Ge moogt ze er niet stockeren en ik ben niet zeker of ge rechtstreeks naar ne carrier moogt producen. Ik denk niet dat dat ergens deftig in de regels of FAQ wordt aangekaart, maar het flagship van Arborec en de vliegende docks van Saar laten dat wel toe, dus dat lijkt me op't eerste zicht ok. Fidoh zijn call, natuurlijk.
Kittens is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 13:14   #755   link
Fjuri
Senior Member
 
Fjuri's Avatar
 
Location: Bertem
Dat wordt vrij deftig in de regels aangekaart hoor:

Quote:
Originally Posted by ti3rules.pdf p26 rechter kolom:
• Ground Force and PDS units are always built and
placed on the planet containing the Space Dock.
Ground Force and PDS units cannot move to another
planet (including other planets in the same system)
unless transported by a Carrier or War Sun.
Fjuri is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 13:18   #756   link
wjw
Alive and human
 
wjw's Avatar
 
Mja, maar het zegt niets over of die die PDS nu wel of niet in de carrier kan? Als je de logica van bv. een fighter volgt, wel.
__________________
5 Januari 2007: Shrimp Refuge Birth Day
Arena51
wjw is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 13:20   #757   link
Guns
Man of Science
 
Guns's Avatar
 
Maar je kan wel pas dingen met een carrier transporten als je het doelsysteem activeert, denk ik.

Enfinja, 't is fuzzy natuurlijk, want fighters kunnen duidelijk wel in een carrier zitten zonder dat ze getransporteerd worden.
Guns is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 13:29   #758   link
wjw
Alive and human
 
wjw's Avatar
 
Ik schaar me achter whatever Fidoh wijs acht.

Als de 3de PDS niet gebouwd kan worden, dan wordt het een cruiser.
__________________
5 Januari 2007: Shrimp Refuge Birth Day
Arena51
wjw is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 13:33   #759   link
Fjuri
Senior Member
 
Fjuri's Avatar
 
Location: Bertem
Fighters zijn space ships. Die worden direct into space gedropt. Die zitten ook altijd in space. Je hebt natuurlijk wel fighter capacity nodig, maar dat is slechts support.
p29 staat trouwens ook letterlijk dat een planeet met 2 PDS er geen meer kan produceren.

Ground Forces en PDS vragen specifieke pick-up en landings procedures. Je kan ook niet zomaar groundforces tussen schepen verplaatsen, je moet dit doen tijdens de movement of de planetary landing stappen van je activatie.
Je kan dus niet een systeem activeren, daar een space combat uitvoeren, en dan GF's van één van de planeten oppikken (om te landen op de andere planeet).
Fjuri is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 13:37   #760   link
White hawk
Senior Member
 
White hawk's Avatar
 
Location: Antwerp
Quote:
Originally Posted by Fjuri View Post
Fighters zijn space ships. Die worden direct into space gedropt. Die zitten ook altijd in space. Je hebt natuurlijk wel fighter capacity nodig, maar dat is slechts support.
p29 staat trouwens ook letterlijk dat een planeet met 2 PDS er geen meer kan produceren.

Ground Forces en PDS vragen specifieke pick-up en landings procedures. Je kan ook niet zomaar groundforces tussen schepen verplaatsen, je moet dit doen tijdens de movement of de planetary landing stappen van je activatie.
Je kan dus niet een systeem activeren, daar een space combat uitvoeren, en dan GF's van één van de planeten oppikken (om te landen op de andere planeet).
Dat lijkt me duidelijk!
White hawk is offline   Reply With Quote
Reply

  Shrimp Refuge Forums > Spelletjes > Forum Games

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 01:52.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.