Go Back   Shrimp Refuge Forums > Spelletjes > Forum Games

Reply
 
Thread Tools
Old 27-09-2012, 17:07   #281   link
Fjuri
Senior Member
 
Fjuri's Avatar
 
Location: Bertem
kleine waarschuwing op voorhand. Ik ben dit weekend in centerparcs. Ik heb mijn gsm mee dus ik zal wel kunnen posten, alleen de kleurencodes etc zullen iets moeilijker zijn. alsook de frequentie waarop.

Ook: Ik wil gerust ook traden met Naalu-Kittens>Yin-Wtw>Winnu-Kalutica. De orde is de "likelyhood to encounter". Xxcha-Guns niet vermeld omdat ik maar een 1 heb en hij wss wel ietsje beter kan vastkrijgen. Maar ik wil gerust daar ook wel voor traden.
Fjuri is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2012, 17:54   #282   link
Kalutica
Fanboy
 
Kalutica's Avatar
 
Location: Kapellen
Het is aan Wjw zeker?
__________________
Fake ID I use China all time
Kalutica is online now   Reply With Quote
Old 27-09-2012, 18:53   #283   link
wjw
Alive and human
 
wjw's Avatar
 
Guns XXCHA moet nog passen als ik mij niet vergis.
__________________
5 Januari 2007: Shrimp Refuge Birth Day
Arena51
wjw is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2012, 19:00   #284   link
Guns
Man of Science
 
Guns's Avatar
 
Euh ja, dacht dat ik dat al vermeld had, maar dus nog niet expliciet.

Xxcha past op Diplomacy
Guns is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2012, 19:44   #285   link
wjw
Alive and human
 
wjw's Avatar
 
Yin activeert Quann, vliegt daarheen met 1 carrier en 2 groundforces en 1 fighter. Beide GF landen op de planeet Quann.

Next: Guns (XXCHA)
__________________
5 Januari 2007: Shrimp Refuge Birth Day
Arena51
wjw is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2012, 19:48   #286   link
White hawk
Senior Member
 
White hawk's Avatar
 
Location: Antwerp
Ik ben pro nu trade Guns
White hawk is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2012, 19:58   #287   link
Fidoh
Bordspelnerd
 
Fidoh's Avatar
 
Location: Heverlee
Ik ging af op pagina 19 van de regels:

A system containing one end of a Wormhole is considered adjacent (even for the purposes of a transfer action) to a system containing another end of its Wormhole type.

en de tekst op Diplomacy II waar ook het woord "adjacent" staat:



Maar, zoals Kittens opmerkte, in de FAQ van TI3 staat inderdaad:

"Q: Can you use the Diplomacy II ability to annex Mallice in
the Wormhole Nexus through one of the wormholes?
A: No. Wormhole systems are only considered adjacent only
for the purposes of ship movement."

Ik heb dus bij het antwoord op je vraag, Guns, niet ver genoeg in de regels gekeken. Ik ga in dit spel niet toelaten dat de secondary van Diplomacy gebruikt wordt doorheen wormholes.

Guns, mijn excuses. Ge kunt het nog altijd gebruiken als trade good
Fidoh is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2012, 20:14   #288   link
Guns
Man of Science
 
Guns's Avatar
 
Whatever, 't gaat al om andere redenen nie door, dus 't doet er weinig toe.
Guns is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2012, 20:14   #289   link
Guns
Man of Science
 
Guns's Avatar
 
Xxcha activeert de Trade Strategy Card

Ik krijg 3 trade goods. LET DEM NEGOTIATIONS BEGIN.
Guns is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2012, 20:18   #290   link
Kittens
Blofficoso
 
Kittens's Avatar
 
Tenzij iemand anders mij nen 3 wilt aanbieden, wil ik 2-2 met u (Guns) en 1-1 met Kalutica of Fjuri.
Kittens is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2012, 20:22   #291   link
Fjuri
Senior Member
 
Fjuri's Avatar
 
Location: Bertem
Ik bied mijn eerste trade contract met waarde 1 aan Hacan aan. Ik wacht op de bevestiging van emiraat White Hawk.
Mijn andere trade contract met waarde 1 bied ik eerst aan Naalu aan. Hiervoor moeten zowel de Naalu-Kittens als de trademaster Koning Guns I toestemming geven.
Ik wacht voor mijn tweede contract eigenlijk op de andere overeenkomsten en zal wel van de overschot ietske meepikken.

edit: Request 1-3 trade agreement met Hacan.

Last edited by Fjuri; 27-09-2012 at 21:57.
Fjuri is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2012, 20:28   #292   link
Kittens
Blofficoso
 
Kittens's Avatar
 
Van mijn kant wordt het aanbod alleszins aanvaard, vreemd cyborg-schepsel.
Kittens is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2012, 20:34   #293   link
White hawk
Senior Member
 
White hawk's Avatar
 
Location: Antwerp
Quote:
Originally Posted by Fjuri View Post
Ik bied mijn eerste trade contract met waarde 1 aan Hacan aan. Ik wacht op de bevestiging van emiraat White Hawk.
Vanaf nu mag iedereen mij zo adresseren. ^^
En ik accept trouwens. (Dacht dat ik dat al gezegt had)

Emiraat White Hawk - Hacan trade met Fjuri - L1z1x
Moet dit in een kleurtje eigelijk?

En Kalutica, mijn 2e wil ik tegen u trade .
White hawk is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2012, 20:36   #294   link
Kalutica
Fanboy
 
Kalutica's Avatar
 
Location: Kapellen
Ok ik trade mijn 3 tegen uwen 3 dan

Winnu trade 3 - 3 met Hakan


Mijn andere 1 wil ik wel traden met wie dat guns toelaat
__________________
Fake ID I use China all time
Kalutica is online now   Reply With Quote
Old 27-09-2012, 20:40   #295   link
Fidoh
Bordspelnerd
 
Fidoh's Avatar
 
Location: Heverlee


Xxcha heeft 3 TG meer dan op de afbeelding staat.
Fidoh is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2012, 20:46   #296   link
White hawk
Senior Member
 
White hawk's Avatar
 
Location: Antwerp
TG/AC/PC: 5/0/2
SA/FS/CC: 3/3/3


Moet ik dit posten if niet?
Ik heb geen toestemming nodig dus heb het al aangepast.
(Ik heb evenveel of minder TG dan u, Fjuri, dus gij geeft er mij 1, correct?)
White hawk is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2012, 20:48   #297   link
Kittens
Blofficoso
 
Kittens's Avatar
 
Quote:
Originally Posted by White hawk View Post
TG/AC/PC: 5/0/2
SA/FS/CC: 3/3/3


Moet ik dit posten if niet?
Ik heb geen toestemming nodig dus heb het al aangepast.
(Ik heb evenveel of minder TG dan u, Fjuri, dus gij geeft er mij 1, correct?)
Ge krijgt geen TG bij het aanmaken van nieuwe trade agreements. Check de TradeII strat card even opnieuw. Geen update nodig dus.
Kittens is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2012, 20:49   #298   link
Fidoh
Bordspelnerd
 
Fidoh's Avatar
 
Location: Heverlee


TG krijgen van uw actieve agreements komt VOOR het maken van nieuwe agreements.

Dus ge krijgt niks.
Fidoh is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2012, 20:54   #299   link
Fidoh
Bordspelnerd
 
Fidoh's Avatar
 
Location: Heverlee
Quote:
Originally Posted by White hawk View Post
TG/AC/PC: 5/0/2
SA/FS/CC: 3/3/3


Moet ik dit posten if niet?
Ik heb geen toestemming nodig dus heb het al aangepast.
(Ik heb evenveel of minder TG dan u, Fjuri, dus gij geeft er mij 1, correct?)
Ook nooit ervan uit gaan dat gij dat TG krijgt. Ge hebt het pas wanneer Fjuri gepost heeft dat hij het aan u heeft gegeven.
Fidoh is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2012, 20:55   #300   link
White hawk
Senior Member
 
White hawk's Avatar
 
Location: Antwerp
Quote:
Originally Posted by Fidoh View Post


TG krijgen van uw actieve agreements komt VOOR het maken van nieuwe agreements.

Dus ge krijgt niks.
Ahja, juist!
Ik heb dat de vorige keer ook verkeerd gedaan herinner ik mij nu :P
White hawk is offline   Reply With Quote
Reply

  Shrimp Refuge Forums > Spelletjes > Forum Games

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 02:26.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.