Go Back   Shrimp Refuge Forums > Burgermannen > Hardware & Software

Reply
 
Thread Tools
Old 24-06-2013, 23:02   #4601   link
CyberMonkey
Senior Member
 
CyberMonkey's Avatar
 
Als ik het goed begrijp wordt mijn fibernet (enkel internet) dus iets duurder én minder qua upload (25 procent wtf)?
motherfucker. Bestaan er daar geen wetten tegen?
CyberMonkey is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2013, 08:04   #4602   link
Zwoep
]as]ecole wannabe
 
Zwoep's Avatar
 
En er komt een limiet van 100gb op te staan.
Zwoep is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2013, 08:50   #4603   link
Divolinon
Una
 
Divolinon's Avatar
 
Location: Ninove
Send a message via ICQ to Divolinon Send a message via MSN to Divolinon Send a message via Skype™ to Divolinon
Euhm, ze maken het toch ingewikkeld:
Quote:
Jens Vercruysse ‏@JensVercruysse 19h
@Telenet ik snap het nog steeds niet. Ik heb nu de Fibernet Shake (die van 54,95 als ik mij niet vergis). Word ik nu #whop of #whoppa?
Expand

Telenet ‏@Telenet 26m
@jensvercruysse Dat wordt Whoppa, als je de juiste modem (Eurodocsis 3.0) hebt. ^CH

TomHudders ‏@TomHudders 13h
@Telenet Ik wil geen shake. Ik wou enkel internet, Fibernet abbo. En dit hebben jullie hernoemd naar Internet 60 met een 100GB limiet.

@tomhudders Neen. Fibernet wordt automatisch Whoppa met Internet 120 en geen limiet. ^CH
Ik heb wel medelijden met die dude achter de telenet twitter.
__________________
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Divolinon is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2013, 09:02   #4604   link
Zwoep
]as]ecole wannabe
 
Zwoep's Avatar
 
Dat laatste is dus zever he. Hun shake wordt overgezet, hun internet-only abbo niet.
Zwoep is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2013, 11:20   #4605   link
Zwoep
]as]ecole wannabe
 
Zwoep's Avatar
 
Quote:
“@Telenet: @tomhudders Je kan ook kiezen om je huidige formule te behouden. ^CH”
Die lezen dus echt mijn tweets niet he.
Ik heb nu nog geen abbonement, dumbos.
Zwoep is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2013, 11:42   #4606   link
kar
Public servant
 
kar's Avatar
 
Location: Dendermonde
Ik heb net naar telenet gebeld:
"Ik heb geen zin om 5 euro meer te betalen voor een dienst die ik niet gebruik".
-"Ja meneer, maar u kan ook tv en internet apart kopen."
"Maar dat kost mij dan 90 euro, terwijl ik daar amper iets meer aan heb"
-"uw snelheid gaat omhoog hé meneer"
"Ge kunt toch niet iemand overzetten van contract zonder dat hij/zij daar toestemming voor geeft"
-"u zal binnenkort geïnformeerd worden via mail en via de post meneer".
"Maar ik wil niet overschakelen, ik wil mijn abbonement behouden."
-"u krijgt binnenkort meer informatie meneer"


FUCKERS
kar is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2013, 11:55   #4607   link
OmegaII
Typo Master
 
OmegaII's Avatar
 
Location: Opwijk
aka "Ik doe ook maar wat ze van mij vragen me de vage info dat we hier krijgen."
__________________
Playstation Network: omegaii <> _-_ Boardgames _-_ TwitchTV Live Stream
OmegaII is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2013, 12:01   #4608   link
tknomel
&lt;insert lachband&gt;
 
tknomel's Avatar
 
damn, ik ga mijn modem only setup kwijtspelen met die upgrade.
ik moet die telenet wireless brol ni hebben.
tknomel is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2013, 12:01   #4609   link
Divolinon
Una
 
Divolinon's Avatar
 
Location: Ninove
Send a message via ICQ to Divolinon Send a message via MSN to Divolinon Send a message via Skype™ to Divolinon
http://klantenservice.telenet.be/con...ctvergelijking

Maakt het iets makkelijker om te vergelijken. Geen prijsvergelijking natuurlijk.
__________________
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Divolinon is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2013, 12:42   #4610   link
Shai-Hulud
The slightly odd
 
Location: Grimbergen
Quote:
Originally Posted by tknomel View Post
damn, ik ga mijn modem only setup kwijtspelen met die upgrade.
ik moet die telenet wireless brol ni hebben.
"VPN" zijn de magische woorden. Tot nu toe kon je altijd zeggen dat je VPN van het werk niet werkt met die Telenet routers en dan kreeg je nog steeds een modem-only.
Shai-Hulud is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2013, 12:48   #4611   link
Ceeke
Jouw maandaggevoel
 
Ceeke's Avatar
 
Location: ´s Gravenwezel
om nog maar te zwijgen dat:

- je QOS wilt instellen op je aangesloten toestellen
- Telenet geen zaken heeft met wat je aangesloten hebt
- je het op de heupen krijgt dat als mijntelenet uit ligt je niks kan aanpassen van bv portforwarding
- ...

Argumenten genoeg.
Ceeke is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2013, 12:50   #4612   link
Divolinon
Una
 
Divolinon's Avatar
 
Location: Ninove
Send a message via ICQ to Divolinon Send a message via MSN to Divolinon Send a message via Skype™ to Divolinon
Quote:
Originally Posted by Ceeke View Post
- je het op de heupen krijgt dat als mijntelenet uit ligt je niks kan aanpassen van bv portforwarding
En die shit ligt alle weekenden uit.
__________________
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Divolinon is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2013, 13:15   #4613   link
tknomel
&lt;insert lachband&gt;
 
tknomel's Avatar
 
Quote:
Originally Posted by Shai-Hulud View Post
"VPN" zijn de magische woorden. Tot nu toe kon je altijd zeggen dat je VPN van het werk niet werkt met die Telenet routers en dan kreeg je nog steeds een modem-only.
het feit dat ik effectief vaak thuis werk over VPN werk zal hopelijk wat werken als ze die upgrade komen uitvoeren. alleen hopen dat ze niet eerst die standaard brol komen hangen, om dan te zien dat het niet werkt, om dan te moeten terugkomen.
tknomel is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2013, 13:52   #4614   link
Shai-Hulud
The slightly odd
 
Location: Grimbergen
Quote:
Originally Posted by tknomel View Post
het feit dat ik effectief vaak thuis werk over VPN werk zal hopelijk wat werken als ze die upgrade komen uitvoeren. alleen hopen dat ze niet eerst die standaard brol komen hangen, om dan te zien dat het niet werkt, om dan te moeten terugkomen.
Da's jammer genoeg hoe het bij mijn zus verlopen is. Ik had op voorhand gebeld om het te zeggen dat het een modem moest zijn, en toch hebben ze een router geinstalleerd om dan een paar dagen later een tweede technieker langs te sturen om het kreng te vervangen.

(En de router laten ze liggen natuurlijk... Nuja, het ding was goed voor een uurtje entertainment met de soldeerbout. Als het iemand iets kan schelen: ze draaien linux 2.6.18.)

Ceeke: absoluut. Wat mij betreft is het feit dat ze niets te zoeken hebben op mijn netwerk het belangrijkste argument, maar probeer dat maar eens uit te leggen aan de helpdesk. Spreek gewoon over een VPN, dat is makkelijker.
Shai-Hulud is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2013, 14:23   #4615   link
jelliuz
Senior Member
 
jelliuz's Avatar
 
http://www.lijntest.be/

werkt dat bij iemand ? Dat zou uw beschikbare snelheid moeten tonen op het adsl/vdsl netwerk in uw buurt.
jelliuz is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2013, 14:27   #4616   link
Divolinon
Una
 
Divolinon's Avatar
 
Location: Ninove
Send a message via ICQ to Divolinon Send a message via MSN to Divolinon Send a message via Skype™ to Divolinon
Werkt hier: 30/6 voor VDSL, 12/740 voor ADSL hier bij mij.

Andere beschikbare snelheden ook: 50/6 & 15,5/10.
__________________
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Divolinon is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2013, 14:31   #4617   link
jelliuz
Senior Member
 
jelliuz's Avatar
 
Werkt hier niet omdat mijn vaste lijn afgesloten is. Zal gewoon eens contact opnemen met die mensen maar iets zegt mij dat ik dat 50/6 adsl2 profiel in mijn gat zal kunnen steken in mijn boerendorp (dikke 400€ goedkoper voor hetzelfde wat ik nu heb)
jelliuz is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2013, 14:33   #4618   link
Divolinon
Una
 
Divolinon's Avatar
 
Location: Ninove
Send a message via ICQ to Divolinon Send a message via MSN to Divolinon Send a message via Skype™ to Divolinon
Ik heb ook geen vaste lijn eigenlijk. Aleja, die ligt er, maar wordt niet gebruikt.
__________________
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Divolinon is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2013, 16:08   #4619   link
Ceeke
Jouw maandaggevoel
 
Ceeke's Avatar
 
Location: ´s Gravenwezel
Het is weer vree duidelijk allemaal

Abo: 2P Fibernet shake (Fibernet + digitale televisie)

Banner:
Quote:
Omdat jij al een Fibernet Shake met Internet en Digitale tv hebt, kun je heel makkelijk Whoppa worden. Met Whoppa verhogen we je internetsnelheid tot 120 Mbps. Bovendien kun je bellen met je smartphone aan de tarieven van de vaste lijn én tv kijken op elk scherm.

Whoppa worden kost je slechts € 5,25 extra per maand. De eerste 6 maanden hoef je er zelfs niks voor bij te betalen. Hét moment om helemaal Whoppa te worden!

De standaard:
Quote:
"2. Je hebt een Fibernet Shake
Heb je nu een Fibernet Shake, dan word je overgezet naar Whoppa. "
@Telenet: Dit komt omdat je geen telefoonlijn hebt. Daardoor kom je niet automatisch in Whoppa terecht, tenzij je een vaste lijn bij neemt. ^CH

Jamma, wa ist nu ? -_-
Ceeke is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2013, 16:10   #4620   link
tknomel
&lt;insert lachband&gt;
 
tknomel's Avatar
 
rafl, ze vragen 75 euro voor die upgrade naar een docsis 3 modem en er moet een technieker langskomen.

wat. een. schurfthonden.

alhoewel ik er geen zak van snap. Basic Shake zou Whop worden, maar voor de nieuwe hardware moet ik dan wel 75 euro betalen. maar je hoeft niet over te schakelen ofzo...

zal ik gewoon verder blijven doen en ik zal wel iets horen alst zo ver is. tegen dat het huis af is, serieus op zoek naar alternatieven. gaat sowieso een hel worden met meerdere toestellen later.
tknomel is offline   Reply With Quote
Reply

  Shrimp Refuge Forums > Burgermannen > Hardware & Software

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 07:20.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.