PDA

View Full Version : Maak de Wii regio vrij in 3 stapkes


CyberT
03-03-2007, 19:25
1. Steek een PAL Gamecubeschijfje in de Wii. Eens de disk geladen is ga je in het Gamekanaal en hou je de cursor op de Play-knop. Nog niet klikken.

2. Haal de disk eruit, nu heb je slechts één seconde om nog op het Playknopje te klikken.

3. In die seconde snel erop klikken en snel erna een NTSC schijfje in de Wii steken. Wanneer je alles juist uitgevoerd hebt zou het spel moeten starten.

Ik heb het geprobeerd, It works! :teeth:

Lion
03-03-2007, 19:47
H4x1!

Straks eens proberen :)

Bonbon
03-03-2007, 20:22
regiovrij of ook backupvrij ?

groenschoen
03-03-2007, 21:41
regiovrij of ook backupvrij ?

Vraag ik mij ook af, in de PS tijd was er ook zo'n trukje om hem backupvrij te maken.

Alleen vrees ik dat dit wel met een update gefixed kan worden.

Sintendo
03-03-2007, 21:44
Nee, werkt denk ik niet voor backups. BTW, de Action Replay die door Nintendo gebanned was kan door deze truck ook gebruikt worden (en zo dus ook homebrew opstarten =D).

CyberT
03-03-2007, 22:01
Heb tot nu toe nog maar RE4 geprobeerd, daar viel mijn wel op dat het beeld niet op de juiste positie stond en het geluid kwam veel te vroeg bij de cutscenes. Nog mensen die rare dingen opgemerkt hebben bij games?

vovi
03-03-2007, 22:08
Letterlijke kopie van games.telenet.be? :)

groenschoen
03-03-2007, 23:43
Want daar hebben ze dat natuurlijk zelf uitgevonden.

airborn
04-03-2007, 14:54
Ik neem aan dat dit enkel voor GameCube spellen is?

Sintendo
05-03-2007, 17:41
Ja, enkel voor Gamecube games geloof ik.

Neill
07-03-2007, 12:27
Heb tot nu toe nog maar RE4 geprobeerd, daar viel mijn wel op dat het beeld niet op de juiste positie stond en het geluid kwam veel te vroeg bij de cutscenes. Nog mensen die rare dingen opgemerkt hebben bij games?

Daar bestaat een oplossing voor als je een oudere versie van freeloader hebt (die onder normale omstandigheden niet meer werkt bij de wii)

How to filmpje + oplossing voor NTSC-op-PAL-tv probleem: http://youtube.com/watch?v=MIAj-S1N15k

jefpet
07-03-2007, 18:38
werkt nog niet voor de helft van de games
koop u freeloader, problem solved