PDA

View Full Version : Arcade nostalgie


Pistons
14-03-2007, 18:24
Zo'n 15 jaar geleden ging ik voor de eerste keer een lunapark binnen op een lokale kermis. Als super 'Simpsons' fanaat viel mijn oog meteen op zo'n gekke kast beschilderd met onze gele vrienden. Na wat observeren van wat er precies op het scherm verscheen zag ik wat dit vreemd toestel was: een Nintendo maar dan veel beter getekend ! Voorzichtig stapte ik erop af, stak er 20 Belgische Franken in en de magie begon.

http://users.skynet.be/cheatguyp/arcadetower.jpg

Het gekende "The Simpsons" logo verscheen door de wolken en leidde me naar het keuze scherm. Marge, Homer, Bart en Lisa, ieder met zijn eigen specialty. Het spel begon met een overval scene. Smithers loopt een juwelierszaak uit en knalt tegen Homer. Een dure diamant vliegt door de lucht en belandt in Magie's mond, die wordt meegenomen door de boeven.

De graphics waren voor mij ongezien in die tijd. Ik spreek hier over de tijd van NES en Sega. De animaties waren zeer mooi uitgewerkt en er gebeurde vanalles rondom jou. Het zag er niet enkel mooi uit, maar het speelde gewoon enorm leuk. Je kan de gameplay vergelijken met Final Fight of Double Dragon.

Sommigen onder jullie hebben het misschien ook gespeeld en zijn deze klassieker zoals ik vergeten. Daarom het maken van deze thread. ;D

Op youtube (http://www.youtube.com/watch?v=usfFuQFBxsY) staat er een speedrun van deze game voor de geinteresseerden.

Metal
14-03-2007, 18:36
Ik denk de laatste tijd redelijk veel aan het allereerste Turtles spel op de NES. Man dat heb ik kapot gespeeld.

Arcade heb ik nooit veel gedaan, hoewel ik Killer Instinct, Mortal Kombat en Moonwalker toch redelijk veel gespeeld heb op de kermis ;D

Lion
14-03-2007, 18:54
Ik denk de laatste tijd redelijk veel aan het allereerste Turtles spel op de NES. Man dat heb ik kapot gespeeld.

Arcade heb ik nooit veel gedaan, hoewel ik Killer Instinct, Mortal Kombat en Moonwalker toch redelijk veel gespeeld heb op de kermis ;D

Moonwalker was .. wow :)
Serieus, 1000en franken ingestoken ;D

Pistons
14-03-2007, 19:27
Ik denk de laatste tijd redelijk veel aan het allereerste Turtles spel op de NES. Man dat heb ik kapot gespeeld.

Arcade heb ik nooit veel gedaan, hoewel ik Killer Instinct, Mortal Kombat en Moonwalker toch redelijk veel gespeeld heb op de kermis ;D

TMNT was één van mijn eerste NES games. En ook één van de vele NES games waar ik nooit ver in ben geraakt. Het spel was bij momenten zeer frustrerend, maar hey alles wat maar iets met de turtles te maken had was toen cool. :-)
Bekijk zeker eens the angry Nintendo nerd (http://www.youtube.com/watch?v=XjUz8IT0CYg) zijn filmpje over TMNT, hilarisch.

Laere
14-03-2007, 21:26
mega veeel geld ingepomp,met 4 maten en maar bashen op die knoppen haha
Marge sloeg met haar kapsel hahaha

airborn
14-03-2007, 22:13
Ik denk de laatste tijd redelijk veel aan het allereerste Turtles spel op de NES. Man dat heb ik kapot gespeeld.
Check Xbox Live Marketplace, de arcadeversie met online co-op is sinds vandaag downloadbaar. :)

Aan The Simpsons Arcade heb ik ook nog goede herinneringen. Destijds ook redelijk veel geld uitgegeven aan Daytona USA en WWF Wrestlemania.

oblo
14-03-2007, 22:14
Nooit echt veel op arcadebakken gespeeld eigenlijk, wel één zomer Virtua Fighter in de GB zowat dagelijks kapot gespeeld tegen neef, jaja, de tijden.

Bavo
15-03-2007, 08:55
TMNT was één van mijn eerste NES games. En ook één van de vele NES games waar ik nooit ver in ben geraakt. Het spel was bij momenten zeer frustrerend

Na 6 maanden (!) volharding hebben we het kunnen uitspelen. Nu ben ik al enorm enthousiast als een spel 60 uur speelduur biedt zoals Okami. In die eerste Turtles zaten honderden uren. Niet dat dat een goed spel maakt, natuurlijk. Het spel duurde vooral zo lang omdat het vreselijk ongebalanceerd en frustrerend was bij momenten (de dichtgaande muren in level 4 kon een spel van 4-5 uur in 30 sec doen eindigen, en aan continue - slechts 2 nota bene - had je niets want je had alle power-ups op t laatste nodig).

DarthJabbaBoulet
15-03-2007, 09:14
De god van alle arcade kasten imo :

http://www.sls.wau.nl/jvdhoven/terminator2/Pictures/term2machine.png

Het aantal 20fr stukken dat dit machien verslind heeft zou me nu zeker een ps3 met wat games opleveren. Maar het is elke 20fr waard geweest.

God bless Arnie.

Cybdm
15-03-2007, 10:00
Ik heb een lifetime in arcadehallen uitgehangen destijds, heb er zelfs in gewerkt. Ik zou niet durven inschatten hoeveel 10 & 20 frank stukken ik destijds gebruikt heb. (los van de heerlijke "key" die je krijgt als je er werkt)

Het is verre van mijn eerste arcade ervaring, maar diegene die me het meest bij blijft is toch wel Mortal Kombat 1. Uiteindelijk waren we jaren gewoon 20 frank stukken te plooien in de Street Fighter 1 & 2 bakken waarvan de stijl cartoonish is, wat voor die game schitterend is voor alle duidelijkheid.

Dan kom men af met een spel met characters die een fotorealistische look hebben samen met een super gruwlijke setting in vergelijking met SF. Het "wow" gevoel van die titel herinner ik me nu nog, de fatalities werden geliefd tot en met. Horde van mensen rondom die kassen om Sub-Zero te bewonderen die eventjes iemand zijn hoofd uit zijn lichaam rukt, iets wat toch quite shocking was in die tijd.

Als tweede plaats is voor mij "Shinobi" het gekende ninja spel een nostalgische topper.

Bavo
15-03-2007, 10:09
Mijn arcade-geschiendeis is bijzonder lang, want ik was een harde freak tussen mijn 12 en 16, een WoW-nerd avant la lettre. Voor elk uur dat ik op cafe zat, zat ik er ook eentje in de arcadehallen.

Ik ga me beperken tot de spellen die ik af en toe speelde in Blankenberge (het paradijs van de arcades indertijd), de snoepwinkel en de kermis :) De tijden dat ik er geen geld voor had dus, en dat het vooral kijken geblazen was naar intro's en anderen.

After Burner: te vinden in Blankenberge, je zat in een grote bewegende kast met geweldig stereo geluid. Heeft heel wat indruk gemaakt, dit was alsof je echt vloog.

http://users.pandora.be/accinc/arcade/afterburner.png


Operation Wolf: Opnieuw een spel met wat extra franjes, je hield een plastieken Uzi vast en veegde alles van het scherm wat bewoog. Vooral aankomende granaten :)

http://users.pandora.be/accinc/arcade/wolf.png

Super Off Road: Dit kon met 4 tegelijk en in tegenstelling tot de meeste spellen kon je hier wel wat waar voor je geld krijgen. Bijzonder veel fun met springen over schansen, bergen en het pakken van nodige nitro. En babes!

http://users.pandora.be/accinc/arcade/offroad.png

Robocop: Helemaal niet slecht, een degelijke side-scorliing shooter.

http://users.pandora.be/accinc/arcade/robocop.png

Gauntlet: Denk niet dat deze heel bekend was, heb er maar eentje gezien in Blankenberge. Je kon met 4 tegelijk massa's monsters afslachten en het kostte maar 5 frank. Op een bepaald moment liep het wel dood, heel het scherm werd ineens monster en ben er nooit voorbijgeraakt.

http://users.pandora.be/accinc/arcade/gauntlet.png

Bavo
15-03-2007, 10:17
Mad Dog McCree: Opnieuw Blankenberge, want ditr spel was groot. Het speelde zich af op een half cinema-scherm. Je hield je revolver naast je en trok de trekker vanaf de vijand dat deed. Bijzonder indrukwekkend want de beelden waren echt gefilmd.

http://users.pandora.be/accinc/arcade/mad.jpg

Out Run: Een favoriet in arcadehallen maar het spel zelf vond ik te snel gedaan. Racen was best leuk, crashen nog leuker want het wijf vloog er nogal hardhandig uit :)

http://users.pandora.be/accinc/arcade/outrun.png


Double Dragon: Het eerste vechtspel dat ik ooit heb gezien. De Nintendo consoleversies waren eigenlijk maar zwakke doorslagjes.

http://users.pandora.be/accinc/arcade/doubledragon.png

Final Fight Koning op de kermis voor lange tijd. Een serieuze vooruitgang op Double Dragon, de graphics zijn nog steeds aanvaardbaar imo. Alles was enorm groot. Niet erg eenvoudig evenwel.

http://users.pandora.be/accinc/arcade/finalfight.png


Daytona USA Het racespel bij uitstek. De gameplay staat nog steeds, geweldige ervaring. Crashen was niet eens zo erg en de schade herinnerde je dat je aan het racen was. Tegen elkaar op nog veel leuker. Dit kwam niet lang uit na Sega's Virtua Racing, jezus, VR was prehistorie. Sega sloeg nog terug met Sega Rally, ook erg degelijk maar wel zonder de coole schade-effecten.

http://users.pandora.be/accinc/arcade/daytona.jpg

Bavo
15-03-2007, 10:32
Als tweede plaats is voor mij "Shinobi" het gekende ninja spel een nostalgische topper.

Ga even zwijgen over alle 2D fighting ames sinds SF2 want dan zit ik hier heel de dag te leueteren. Voor de compleetheid:

Site met zowat alle arcadegames en afbeeldingen: http://www.klov.com/index.php - je kan makkelijk zoeken. Geweldig toch?

Shinobi: ik geraakte nauwelijks voorbij de eerste level ervan

http://users.pandora.be/accinc/arcade/wShinobi.png

Vendetta: Stond in de zwemkom na Shinobi. Speelde een eindje door.

http://users.pandora.be/accinc/arcade/vendetta.png

Cybdm
15-03-2007, 11:22
Ik ga me beperken tot de spellen die ik af en toe speelde in Blankenberge (het paradijs van de arcades indertijd)You bet, ben geboren en getogen blankenbergenaar die er 25 jaar heeft gewoond, tot een Gentse madam me te grazen nam, soit. Ik heb al lang niet meer in dergelijke arcadehallen geweest, staat er eigenlijk nog iets deftigs daar ?

Mad Dog McCree, schitterend gewoon was die vergeten, hoe kon ik :) Heb hem ook gehad op één of andere console, of PC, ik weet het niet meer precies.

Bavo
15-03-2007, 11:29
You bet, ben geboren en getogen blankenbergenaar die er 25 jaar heeft gewoond, tot een Gentse madam me te grazen nam, soit. Ik heb al lang niet meer in dergelijke arcadehallen geweest, staat er eigenlijk nog iets deftigs daar ?

Mad Dog McCree, schitterend gewoon was die vergeten, hoe kon ik :) Heb hem ook gehad op één of andere console, of PC, ik weet het niet meer precies.

Nooit geen last gehad van oude 5 frank stukken (de zilveren toen de gouden al in zwang waren). Mijn bompa had daar zakken van liggen en die nooit ingewisseld, waardoor ie ons elke week een zakje gaf die we dan konden opdoen in de arcades, de automaten maakten dara geen verschil in. Superbompa! We kenden ook enkele automaten waar soms geld uitvoel als je een stokje in de gleuf stak, erg handig. Voor de rest was het rondlopen en hopen op jetons die toevallig waren gevallen in de jetonbakken. Nu ik erover nadenk, in de grote vakantie zaten we makkelijk twee maand aan zee bij de grootouders. Good riddance, heh? Het was er fijn wel :)

Je had er ook zo een ernom spel met waterkanonnen. Grappig. Stond ook in bobbejaanland.

jefpet
15-03-2007, 12:02
Als het dan toch over Beat 'em Ups gaat, Top10 volgens Screwattack (http://www.gametrailers.com/player.php?id=17792&type=wmv)

Turtle
15-03-2007, 12:11
oh man, wat een tijden

Outrun(ners)
Shinobi
Final Fight
Metal Slug
Daytona
MK1
Killer instinct
SF2
Bubble bobble
Virtua striker (in elk geval ne footy van Sega)
NBA Jam
Honderden andere

geld dat daar invloog vroeger...

meer recenter, hele middagen Tekken. Zelfs 1 maal op citytrip in parijs (4j geleden) ene hele middag vergooit omdat in een arcade naast "les deux anes/moulin rouge" de nieuwe Tekken5 kast stond. GF kon daar nie mee lachen :)
Off de eerste keer "sniper" on Lloret. Zo'n groot sniper gun, coolness²

Bavo
15-03-2007, 14:28
Als het dan toch over Beat 'em Ups gaat, Top10 volgens Screwattack (http://www.gametrailers.com/player.php?id=17792&type=wmv)

Ze hebben wel ietwat gelijk, maar het gaat hem daar zuiver om console side-scrolling beat 'm ups. Ziet er allemaal geweldig gedateerd uit man :) Wel knap dat ze River City Ransom van de NES vermelden, het spel was, althans in Europa, volledig onbekend. Het had veel replay value dankzij talloze power-ups.

]as]e
15-03-2007, 15:50
Wow Super Off Road. Iemand een linkske waar ik dat kan downloaden of spelen? :)

Turtle
15-03-2007, 15:57
Mja kan de MAME rom wel is doorsturen

(Mame ruled btw ;-) )

Bavo
15-03-2007, 16:04
as]e;47879']Wow Super Off Road. Iemand een linkske waar ik dat kan downloaden of spelen? :)

Het geluid als je over de checkpoints rijdt zit me nog steeds in 't hoofd: mwaaah. Zoiets :) Er zijn inderdaad emulaties van te vinden die perfect werken.

]as]e
15-03-2007, 16:09
De MAME rom moogt ge me eens doorsturen. Ik wil het terug meemaken :) Is dat dan zoals de pc versie van vroeger?

Turtle
15-03-2007, 16:19
yep
zot u bochten nemen en veel nitro's :D

De pc versie moet ik ook nog ergens hebben op diskette denkik. maar daarin maak ik geen beloftes. Zal straks al is beginnen om de Mame DVD terug te zoeken

Pistons
15-03-2007, 17:26
Op vakantie in Benidorm (bleh) stond Harley Davidson & L.A. Riders (http://www.klov.com/game_detail.php?letter=&game_id=8081). Te besturen met zo'n halve Harley bike. :love:

Metal
15-03-2007, 18:51
Super Off Road, omg ja !

En die eerste Turtles game op de NES was idd zeer frustrerend. Ik herinner me nog altijd een stuk waar je met de wagen moest rondrijden en ik daar vroeger nooit door geraakte.

Double Dragon is ook redelijk normaal, was een zalige game.
Kid Icarus heb ik ook redelijk lang gespeeld, net zoals de allereerste MegaMan.

Nostalgie alom, ik zou er voor moorden om die games opnieuw te kunnen spelen.

Edit: OW YEAH, dit was het spel waar ik me weken mee heb bezig gehouden
http://en.wikipedia.org/wiki/Teenage_Mutant_Ninja_Turtles:_Turtles_in_Time

Sentinel
16-03-2007, 08:49
Super Off Road, omg ja !

En die eerste Turtles game op de NES was idd zeer frustrerend. Ik herinner me nog altijd een stuk waar je met de wagen moest rondrijden en ik daar vroeger nooit door geraakte.

Double Dragon is ook redelijk normaal, was een zalige game.
Kid Icarus heb ik ook redelijk lang gespeeld, net zoals de allereerste MegaMan.

Nostalgie alom, ik zou er voor moorden om die games opnieuw te kunnen spelen.


Ge kunt ze ook gewoon ergens 2e hands kopen he.Dan hebde iets minder kans om in den bak te vliegen. :p

Of wachten tot ze op de VC op de Wii verschijnen.
Of spelen via emulator op pc, xbox, PS2, PSP, DS, N-gage, enz. :)

jefpet
16-03-2007, 10:04
Kid Icarus is al downloadbaar op de Wii.

oblo
16-03-2007, 10:10
as]e;47879']Wow Super Off Road. Iemand een linkske waar ik dat kan downloaden of spelen? :)
8=) (http://www.publispain.com/abandonware/descargas/soffroad.zip)

Nostalgie alom.

Bavo
16-03-2007, 10:22
Een van die weinige arcadespellen die nog steeds goed zijn, het loopt gewoon over van gameplay.

Lion
16-03-2007, 14:22
Ne maat van mij heeft zo een NEO GEO kast gekocht. PCke erin gestopt met 3000 (!) van die lunaparkgames :)

1942 iemand? :)

blumcole
16-03-2007, 18:23
Kherinner mij dat ik ergens tijdens mijn examenperiode in't middelbaar altijd heel ff naar de plaatselijke foor Asterix en Obelix ging spelen. Zo dat beat'm up spel waar ge romeinen in elkaar moest rammen. Prachtig was dat.

Metal
16-03-2007, 19:51
Ohja, die was ik al helemaal vergeten. Ook verschillende uren mee bezig gehouden.

micksque
16-03-2007, 20:33
Ik wil super offroad ook. Kan iemand me links pm'en, of die "MAME rom" bezorgen? :-x

Ik had een pc versie gedownload maar de controls zijn fucked..

Bavo
17-03-2007, 12:49
Kherinner mij dat ik ergens tijdens mijn examenperiode in't middelbaar altijd heel ff naar de plaatselijke foor Asterix en Obelix ging spelen. Zo dat beat'm up spel waar ge romeinen in elkaar moest rammen. Prachtig was dat.

http://images.webmagic.com/klov.com/images/10/1099218978.jpg

http://www.klov.com/game_detail.php?letter=&game_id=6936 - Idd, naast de Simpsons een van de leukste cartoon-games. Bijzonder grappig.

Typhon
18-03-2007, 08:32
Ik wil super offroad ook. Kan iemand me links pm'en, of die "MAME rom" bezorgen? :-xsame for me ^^

Cybdm
18-03-2007, 12:25
Ik herinner ook nog de topper "Dragon's Lair", man man man het contrast met andere arcadespellen op het moment was werkelijk huge! Ik was 7 jaar toen het verscheen (1983) en herinner me nu nog de schitterende speelsessies in de arcadehallen met mijn oudere broer...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/56/Dragonslair-arcadescreenshot.jpg

Dat waren de tijden waar een game je maanden vasthield, nu komen er zoveel uit, is gamen zo meanstream geworden, dat je echt moet zoeken naar titels die je, om het zo te zeggen, je bij de ballen grijpt.

silence
19-03-2007, 12:36
You bet, ben geboren en getogen blankenbergenaar die er 25 jaar heeft gewoond, tot een Gentse madam me te grazen nam, soit. Ik heb al lang niet meer in dergelijke arcadehallen geweest, staat er eigenlijk nog iets deftigs daar ?

Mad Dog McCree, schitterend gewoon was die vergeten, hoe kon ik :) Heb hem ook gehad op één of andere console, of PC, ik weet het niet meer precies.
God wie had dat gedacht. Weliswaar geen geboren blankenbergenaar maar weliswaar zo'n 12 jaar gewoond.

Van de arcadehallen herinner ik mij eigenlijk die arcade versie van starfox wat op dat moment enorm indrukwekkend was.

Bavo
19-03-2007, 14:50
Ik herinner ook nog de topper "Dragon's Lair", man man man het contrast met andere arcadespellen op het moment was werkelijk huge! Ik was 7 jaar toen het verscheen (1983) en herinner me nu nog de schitterende speelsessies in de arcadehallen met mijn oudere broer...


Was dat ook niet op CD-I verschenen?

ecko
19-03-2007, 15:17
Dat waren de tijden waar een game je maanden vasthield, nu komen er zoveel uit, is gamen zo meanstream geworden, dat je echt moet zoeken naar titels die je, om het zo te zeggen, je bij de ballen grijpt.Qua speelduur is het inderdaad meestal niet zo lang meer tegenwoordig, maar games die je qua plotline weten te verslinden zijn er nog wel hoor.
Qua speeltijd kan voor mij niets tippen aan BG/BGII natuurlijk, maar dat is nogal subjectief en trouwens weer enkele jaartjes oud intussen.

Games zoals Tetris blijven natuurlijk steengoed en qua speelduur gigantisch, maar dat is dankzij de herspeelbaarheid en het heeft ook geen bal verhaallijn ;)

reutel
22-03-2007, 22:10
die hard ownde ook zwaar :)
final fight en double dragon blijven mijn favorieten

the simpsons, is dat ooit voor snes of zo uitgekomen? dat spel was waanzinnig goed eigenlijk

Mr.Ei
09-04-2007, 11:29
C.A.B.A.L. vond ik ook wel fijn.

http://img475.imageshack.us/img475/4263/225pxcabal28arcadegame2cn7.png (http://imageshack.us)

Zalige tijd aan de kust,van lunapark naar lunapark.Kan er iemand zich herinneren dat er een tijd is geweest dat je 2x5 fr. moest betalen ofzo,maar je kreeg wel 2 credits,heel dikwijls gratis gegamed toen,omdat de meesten het na 1 credit afbolden.;D

groenschoen
09-04-2007, 11:35
Ik was niet weg te slaan bij die MK1 kasten, altijd maar gaan bedelen bij ons oma voor 20fr stukken.

Mr.Ei
09-04-2007, 11:39
:love: Teenage Mutant Ninja Turtles,zomg deze arcade classic is nu te koop op Xbox Arcade :)

http://img157.imageshack.us/img157/7539/28531bj3.png (http://imageshack.us)


http://img296.imageshack.us/img296/1209/28532cu2.png (http://imageshack.us)

Toch eens een MS punten kaart aanschaffen denk ik.

qzdkfhlkvfx
09-04-2007, 12:01
De god van alle arcade kasten imo :

http://www.sls.wau.nl/jvdhoven/terminator2/Pictures/term2machine.png

Het aantal 20fr stukken dat dit machien verslind heeft zou me nu zeker een ps3 met wat games opleveren. Maar het is elke 20fr waard geweest.

God bless Arnie.

yeah , heb ik op de kermis toen bijna 1000 BEF in 1 keer op verspeeld , kzat wel vrij ver int spel , der kwamen zo metalen slangen uit een soort bunker

Maniac
09-04-2007, 18:54
Gauntlet was wel een favorietje. Sunset riders ook, die Simpsons kast ownde zwaar en dan had je nog enkele toffe fighters à la Streetfighter vs X-men. En Time Crisis!

O ja: Adventure island (wonder boy kloon) en Captain Commando! :love:

Freddie Wasbak
09-04-2007, 19:12
De leukste vond ik Die Hard.

Mr.Ei
09-04-2007, 21:51
Elevator action,ook veel 5fr.stukken aan gegeven :p

http://img61.imageshack.us/img61/7122/7472vz3.png (http://imageshack.us)

Die hard Arcade echt zo niet meer geweten in de lunaparken,wel op men good ol' Sega Saturn.

http://img47.imageshack.us/img47/7854/diehardarcadeea2.png
(http://imageshack.us)

Later op Dreamcast : Dynamite Cop
http://img47.imageshack.us/img47/5531/250pxdynamitecopst1.jpg (http://imageshack.us)

+

http://img107.imageshack.us/img107/2728/dcarcadestickfsv3.jpg (http://imageshack.us)
;p ;p

Freddie Wasbak
09-04-2007, 22:04
Super Off Road: Dit kon met 4 tegelijk en in tegenstelling tot de meeste spellen kon je hier wel wat waar voor je geld krijgen. Bijzonder veel fun met springen over schansen, bergen en het pakken van nodige nitro. En babes!

http://users.pandora.be/accinc/arcade/offroad.png
Dit heet IronMan dacht ik. Eergisteren aan de praat gekregen met DosBox 0.70 + D-Fend. Keihard gewonnen tegen de vriendin. Uiteraard.

jelliuz
10-04-2007, 00:59
Ik heb zo hard Mame arcade emu met alle 7000 (ofzo) arcade classics naast me liggen.
7 volle cd's ^^ (misschien nog een lucratief zaakje :p)

Bavo
10-04-2007, 07:16
Elevator action,ook veel 5fr.stukken aan gegeven :p

http://img61.imageshack.us/img61/7122/7472vz3.png (http://imageshack.us)http://www.realapplets.com/applets/puzzle/default.asp

Nu weet ik waar die zot dat idee vandaan haalde :)

reutel
12-04-2007, 13:45
nba jam was ook wel lachen met 4 :)

Bavo
12-04-2007, 13:46
nba jam was ook wel lachen met 4 :)

Fantastisch spectaculair spel maar genoeg wel heel erg kort, het was zo 20frank per quarter.

Turtle
12-04-2007, 13:46
ben mijne MAME DVD kwijt ;-(

Dermee ook da ge niks gekregen hebt Jasje :s

onbewust
14-03-2008, 11:59
Yo, om deze topic nog eens van onder het stof te halen... weet er iemand een Air Hockey zijn in of rond Gent? :teeth:

Droggy
14-03-2008, 17:38
De games waar ik het meeste geld heb ingestoken vroeger waren:

Daytona USA
Sega Rally
http://www.bigfun.com.au/images/sega-rally-400w.jpg

MK2 en MK3Wat ik wel raar vind is dat Killer Instinct nog niet vermeld is:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d7/Killer_Instinct_flyer.jpg

Toen ik nog wat jonger was natuurlijk:

Final Fight - all time favourite

Off Road

Wonder Boy

LordTD
14-03-2008, 18:58
Metal Slug, ik weet wel niet meer welke.

Het was diegene waar je met parachute gedropt wordt tussen vliegtuigwrakken in het eerste lvl.