Go Back   Shrimp Refuge Forums > Burgermannen > Hardware & Software

Reply
 
Thread Tools
Old 08-01-2015, 13:04   #3921   link
tknomel
<insert lachband>
 
tknomel's Avatar
 
Usb C gaat toch een universele nieuwe standaard worden?
En daarbij, zo een fake mockup zegt ook veel...

Edit: Alhoewel het van een engineering standpunt niet slecht bekeken is om op het toestel 1 poort te voorzien voor alles en bijkomende poorten op een dongle te zwieren of, zoals het waarschijnlijk het geval gaat zijn als zo een design gaat komen, op de power-brick.

Last edited by tknomel; 08-01-2015 at 13:10.
tknomel is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2015, 20:20   #3922   link
ecko
since 09 Feb, 2001
 
ecko's Avatar
 
Quote:
Originally Posted by Talos View Post
Ik heb de mijne weg gedaan voor een asus router. Slechtste Apple product dat ik al heb gehad imho.
http://arstechnica.com/security/2015...bably-hack-it/
__________________
13.5K | ecko mag alles | BG2 zot | p: Blackstone Fortress | r: Hyperion | w: The Bad Batch | hw: Synology DS414 + 4x3TB WD Red - 2016 rMBP 13" - 2019 iMac 21.5" - iPad G4 - iPhone Xr |
ecko is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2015, 20:49   #3923   link
tknomel
<insert lachband>
 
tknomel's Avatar
 
Quote:
Over the past 18 months, wireless routers from a variety of manufacturers have emerged as a popular target of in-the-wild hacks. Again, this latest vulnerability affecting Asus users is less serious since it doesn't permit hackers halfway around the world to gain entry. But it still could pose major problems for some people, particularly those who use Asus routers to run hotspots or other public Wi-Fi networks.
Een bug, daar niet van, en lastig als je naast je eigen netwerk nog een open guest netwerk hebt draaien.

Mijn RT-AC66 is nog altijd beste ooit.
tknomel is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2015, 21:43   #3924   link
Tyrael
Senior Member
 
Tyrael's Avatar
 
Location: undisclosed
Al 2 dagen aan 't werken op Airport Extreme, het verschil echt wel merkbaar met de 5ghz op de Telenet WiFi (als die werkte): Safari werkt veel vlotter en alles laadt zoveel sneller in. Zo raar, is het Apple-gebonden?
Tyrael is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2015, 23:23   #3925   link
logion
Senior Member
 
logion's Avatar
 
http://www.theregister.co.uk/2014/08..._11ac_routers/
logion is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 00:10   #3926   link
Takeshi
ALPPALP
 
Takeshi's Avatar
 
Location: In Bavo's logboek
Send a message via MSN to Takeshi
Waarschuwing: als je overdag een youtube filmpje wil bekijken op je iPhone en het geluid stil zet hoor je de volgende morgen de wekker niet

Voor de rest 3 weken iPhone 6 aan het testen. Groot scherm is al goed van pas gekomen toen ik moest inloggen op het werk. Voor de rest nog steeds panische angsten als ik het toestel met een hand bedien om het te laten vallen. Slipt echt wel uit mijn hand als ik met 1 hand wil typen. Voor de rest alles ok met mijn fijne motoriek.
Iemand een tip hoe ik vlot een bericht kan sturen let 1 hand?

Last edited by Takeshi; 09-01-2015 at 00:27.
Takeshi is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 00:35   #3927   link
Tyrael
Senior Member
 
Tyrael's Avatar
 
Location: undisclosed
Een antislip case kopen? Heb nu een UAG Scout en die bevalt me wel goed, ligt ook goed in de hand.
Tyrael is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 00:38   #3928   link
Takeshi
ALPPALP
 
Takeshi's Avatar
 
Location: In Bavo's logboek
Send a message via MSN to Takeshi
Kan zeker helpen. Ik heb vooral last om met 1 hand aan de rechtertoetsen te geraken (bvb de backspace)
Takeshi is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 07:28   #3929   link
lapino
Senior Member
 
lapino's Avatar
 
Location: Oudenaarde
Heb voor de lol mijn Mac Mini eens paar dagen gebruikt als pc (core i5, met 'maar' 2gb ram en SSD van 60gb). Draait eigenlijk nog heel vlotjes voor gewoon gebruik (nog geen ashoop geprobeerd). Maar op mijn Dell u2713 (27" 2560x1440) zien fonts er nogal blurry uit. Heb antialiasing al eens uitgezet maar maakt weinig uit precies. Of is dat nu eenmaal hoe OSX er uit ziet?
__________________
Gaming rig : allerlei brol...

When I die, I want to die like my grandfather, who died peacefully in his sleep. Not screaming like all the passengers in his car.
lapino is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 09:23   #3930   link
CyberMonkey
Senior Member
 
CyberMonkey's Avatar
 
komt precies wel veel voor

http://jeradhill.com/os-x-10-9-3-iss...-image-display
https://discussions.apple.com/thread...art=0&tstart=0

en misschien zit er ook wel dergelijke code in het os
if (!monitor.fromapple){
fuckupimage()
}
CyberMonkey is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 10:03   #3931   link
lapino
Senior Member
 
lapino's Avatar
 
Location: Oudenaarde
Kleuren zijn ok, in color settings van monitor staat het nu op rgb/mac. Maar tekst is gewoon nogal onscherp.
__________________
Gaming rig : allerlei brol...

When I die, I want to die like my grandfather, who died peacefully in his sleep. Not screaming like all the passengers in his car.
lapino is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 10:54   #3932   link
blumcole
Chairman of the bored
 
blumcole's Avatar
 
Location: Mar Del Plata
Send a message via MSN to blumcole
Uw scherm is niet 1337 genoeg voor uwe mac.
__________________
Xbox Live, PSN & Wii U: Blumcole
3DS : 3695 - 0758 - 7392
Flickr

blumcole is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 10:58   #3933   link
richba5tard
Senior Member
 
richba5tard's Avatar
 
Ik gebruik 3 dell schermen (2312HM denk ik) als externe monitor op mijn rmbp, geen last van blurry toestanden met text. Ook geen problemen met mijn mac mini.

Misschien dat je gewoon de look en feel nog niet gewoon bent van maxosx? Als ik op een windows bak werk heb ik vaak het omgekeerd gevoel (te scherp/hoog contrast)
richba5tard is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 13:59   #3934   link
tknomel
<insert lachband>
 
tknomel's Avatar
 
Heb ook wel ergens gelezen dat de scherpte van de fonts is afgenomen met de laatste OSX updates. Zou iets zijn van gewone schermen tov Retina...

Al heb ik er eerlijk gezegd niks van gemerkt op m'n iMac.
tknomel is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 17:24   #3935   link
Nieker
Punk in drublic
 
Nieker's Avatar
 
Mijn vriendin heeft een dell u27 met een resolutie van 2560*1440, maar als ze die aansluit op haar macbook pro dan haalt ze die resolutie niet. Ik vind het ook niet, maar ik ken dan ook niet veel van mac. Aan wat kan zoiets liggen? De max resolutie die ze kan instellen is 1920*1080 of zoiets
Nieker is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 17:33   #3936   link
Jack The Ripper
Dark Soul
 
Jack The Ripper's Avatar
 
Location: Hyrule
Via HDMI kan een Mac maar maximaal 1920x1080 aansturen. Ik vermoed dat dit een beperking is van Apple uit.

Er zijn ook veel problemen de laatste tijd met Dell schermen op Macs, ge moet maar eens googlen.
__________________
Desktop: AMD 8-core Ryzen 7 2700x 16GB RAM RTX 3070 2x1TB Samsung 970 Evo Asus ROG PG348Q 3440x1440
Server: HP Microserver Gen8 - Intel Xeon E3-1230V2 - 16GB DDR3 ECC - M1015 - 4x4TB WD Red
PS4, PS3, Wii U, Vita, Switch, New 3DS XL
PSN: GeraltOfRivia86 | Battle Tag: JackRipper#1753 | Wii U: Reaper86
Jack The Ripper is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 19:44   #3937   link
Tyrael
Senior Member
 
Tyrael's Avatar
 
Location: undisclosed
Moet dit dan via Thunderbolt?
Tyrael is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 21:21   #3938   link
Jack The Ripper
Dark Soul
 
Jack The Ripper's Avatar
 
Location: Hyrule
Je kan een Mini Displayport => Displayport kabel aansluiten op Thunderbolt. Thunderbolt is backwards compatible met Mini Displayport.
__________________
Desktop: AMD 8-core Ryzen 7 2700x 16GB RAM RTX 3070 2x1TB Samsung 970 Evo Asus ROG PG348Q 3440x1440
Server: HP Microserver Gen8 - Intel Xeon E3-1230V2 - 16GB DDR3 ECC - M1015 - 4x4TB WD Red
PS4, PS3, Wii U, Vita, Switch, New 3DS XL
PSN: GeraltOfRivia86 | Battle Tag: JackRipper#1753 | Wii U: Reaper86
Jack The Ripper is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 23:03   #3939   link
richba5tard
Senior Member
 
richba5tard's Avatar
 
Quote:
Originally Posted by Jack The Ripper View Post
Via HDMI kan een Mac maar maximaal 1920x1080 aansturen. Ik vermoed dat dit een beperking is van Apple uit.

Er zijn ook veel problemen de laatste tijd met Dell schermen op Macs, ge moet maar eens googlen.
Zeker van? Er hangt een 1920x1200 Dell scherm aan de HDMI van mijn rmbp.
richba5tard is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2015, 10:32   #3940   link
tknomel
<insert lachband>
 
tknomel's Avatar
 
Hangt een beetje van de generatie Macbook af ook...
tknomel is offline   Reply With Quote
Reply

  Shrimp Refuge Forums > Burgermannen > Hardware & Software

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 21:49.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.